Ο Μάρκους Ράσφορντ άφησε την Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι για να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ο θαυμασμός του για τον Λαμίν Γιαμάλ παραμένει, με τον Άγγλο φορ να προχωράει σε μία εντυπωσιακή εξομολόγηση αναφορικά με τον 19χρονο σούπερ σταρ μιλώντας σε οπαδούς των Κόκκινων Διαβόλων.
Η σεζόν 2025-26 βρήκε τον Μάρκους Ράσφορντ να αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα όμως από το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται και πάλι στην ομάδα της καρδιάς του καθώς από τη στιγμή που έληξε ο δανεισμός του επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Αυτό πάντως δεν αναιρεί τον μεγάλο θαυμασμό που τρέφει για τους μπλαουγκράνα και δη για τον Λαμίν Γιαμάλ, με τον 29χρονο Άγγλο φορ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον 19χρονο σούπερ σταρ των μπλαουγκράνα μιλώντας σε οπαδούς των Κόκκινων Διαβόλων στο Ολντ Τράφορντ στο περιθώριο του αγώνα Champions League κόντρα στην Ρόμα.
“Πριν φύγω από την Μπάρτσα, είπα στον Λαμίν Γιαμάλ ότι είχα παίξει με μερικούς πολύ ταλαντούχους παίκτες, αλλά ότι ήταν πάνω από όλους.
Δεν έχω ξαναδεί παίκτη αυτής της ηλικίας με τόσο ταλέντο όσο αυτός, είναι ό,τι πιο κοντά μπορεί να φτάσει κάποιος στο επίπεδο του Μέσι όλα αυτά τα χρόνια.
Πιστεύω πολύ στο ταλέντο αυτού του αγοριού, αν καταφέρει να κερδίσει επτά Χρυσές Μπάλες δεν θα εκπλαγώ. Έχει τερματίσει δεύτερος, τρίτος και όγδοος.
Και σε ποια ηλικία, 19 ετών;”, τόνισε για τον Γιαμάλ ο Ράσφορντ, ο οποίος μεταξύ άλλων επαίνεσε τους Λιονέλ Μέσι και Χάρι Κέιν.
“Ο Μέσι είναι ένας απίστευτος παίκτης. Πιθανότατα δεν θα δούμε ποτέ άλλον παίκτη στη ζωή μας με όρους μιας ολοκληρωμένης ιδιοφυΐας όπως ο Λέο.
Ο Κέιν πέτυχε έναν ασύλληπτο αριθμό γκολ φέτος και έναν αδιανόητο αριθμό ασίστ. Του έστειλα ένα μήνυμα την επόμενη μέρα από την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας και του είπα ότι το άξιζε”.
Πηγή:sport24.gr





















