«Έμαθε» την θέση (του δεξιού μπακ) τον τελευταίο ενάμιση χρόνο…

Ο Δημήτρης Λημνιός ετοιμάζεται για ακόμη μία αποστολή μακριά από τη φυσική του θέση (όχι πολύ μακριά) καθώς ο Νίκος Παπαδόπουλος προσανατολίζεται να τον χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο της άμυνας στο ιστορικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Άρη,για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Η απουσία του Ζόαν Σάστρε δημιουργεί ένα κενό στη συγκεκριμένη θέση, με τον Ελλαδίτη  να αποτελεί την πρώτη επιλογή για την κάλυψη του. Μπορεί το δεξί άκρο της άμυνας να μην είναι η φυσική του θέση, ωστόσο ο Λημνιός έχει αρχίσει να εξοικειώνεται με τον συγκεκριμένο ρόλο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Μάλιστα εφόσον επιβεβαιωθεί η επιλογή του προπονητή, αυτή θα είναι η πέμπτη φορά στην καριέρα του που θα αγωνιστεί ως δεξιός μπακ. Το έκανε πέρσι σε τρία παιχνίδια με τη φανέλα της Φορτούνα, ενώ φέτος πήρε ξανά τον συγκεκριμένο ρόλο στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 51ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗ BALLA:

Χρίστος Χρίστου

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Sponsored by Cyta Business