Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε εξαιρετική αρχή στην πρώτη του εμφάνιση ως προπονητής στην EuroLeague, καθώς η Μονακό επικράτησε του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της EuroLeague.
Ο Έλληνας τεχνικός δέχθηκε το μπουγέλο από τους παίκτες του στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του ματς, ενώ έκανε μία ομιλία, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να παραμείνει ταπεινή.
Δείτε το μπουγέλο και την ομιλία:
«Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να κρατήσουμε τα καλά πράγματα και να προχωρήσουμε, επειδή είχαμε 26 ασίστ. Ο μέσος όρος μας ήταν 16, είχαμε δέκα παραπάνω ασίστ. Είναι η νοοτροπία που έχουμε σε αυτή την ομάδα. Το τελευταίο σουτ του Τζόρνταν (σ.σ. Λόιντ), είναι ακριβώς το μπάσκετ της Μονακό. Συγχαρητήρια παιδιά».
😄 𝗠𝗼𝗼𝗱 𝗮𝗳𝘁𝗲𝗿 𝟭𝗿𝘀𝘁 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝘄𝗶𝗻 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗦𝗽𝗮𝗻𝗼𝘂𝗹𝗶𝘀 💦#RocaTeam #EveryGameMatters pic.twitter.com/ab8QCvMvwo
— AS Monaco Basket 🇲🇨 (@ASMonaco_Basket) November 30, 2024