Ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαίμαχων του ΑΠΟΕΛ Πετράκης Χατζηθωμάς μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για τον χαμό του πολύ καλού του φίλου Ντίνου Ιορδάνου.

«Είναι δύσκολες οι ώρες για όλους, ειδικά για όσους τον γνωρίζαμε. Μόνο καλά λόγια μπορείς να ακούσεις γι’ αυτών. Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και άρρωστος ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ. Με τον αείμνηστο Ντίνο παίξαμε μαζί ποδόσφαιρο στον Παγκύπριο, είχαμε εξαιρετικές σχέσεις και οικογενειακές, είναι τεράστια απώλεια»

Έδειξε ότι αυθεντικός, αυτό έβγαζε: «Αυτό που λέτε είναι 1000% σωστό. Ήταν αυθεντικότατος και γι’ αυτό είχε μόνο φίλους»

Για την σχέση σας: Χάρηκα πολύ και τον ενθάρρυνα να προχωρήσει. Είναι μεγάλη απώλεια».

Ήταν καρδιακό επεισόδιο έτσι; Δεν είχε άλλα προβλήματα: «Ήταν καρδιακό επεισόδιο. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα, ήταν εντελώς ξαφνικό».

Επικοινωνήσατε με την οικογένεια του μετά το τραγικό συμβάν; «Σήκωσα πολλές φορές το τηλέφωνο αλλά δεν τόλμησα. Θα περιμένω να περάσουν μερικές μέρες και θα μιλήσω με την οικογένεια του»

Τον θυμούνται όλοι που δάκρυσε στην παρουσίαση για το γήπεδο: «Από εκεί καταλαβαίνεται τι άνθρωπος ήταν και πόσο ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ήταν. Ήταν αυθεντικότατος και επαναλαμβάνω ότι θα είναι τεράστια απώλεια».

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μετά τις προσπάθειες για το γήπεδο: «Ήταν σοβαρός άνθρωπος και δεν άνοιγε το στόμα του για να πει κουβέντες για να εντυπωσιάσει και να ενθουσιάσει. Ήθελε να κάνει το γήπεδο. Ένιωσε σαν πραγματικός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ότι μπορούσε, είχε την οικονομική δυνατότητα και ήθελε να το προχωρήσει».

Δεν θα είναι εκεί για να δει το όνειρο του να γίνεται πραγματικότητα: «Μετά την απώλεια του Ντίνου δεν μίλησα ακόμα με την οικογένεια του. Δεν ξέρω. Το γήπεδο έρχεται σε δεύτερη μοίρα».

Τι άλλο κρατάτε από τον Ντίνο Ιορδάνου; «Κρατώ την ανθρωπιά και τον χαρακτήρα του. Σε ολόκληρη την παροικία μόνο καλά λόγια λένε για τον Ντίνο».