Την πρώτη της συγκέντρωση έκανε η Εθνική ομάδα μπάσκετ εν όψει του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα γίνει 2 με 7 Ιουλίου στο ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε στη διάθεσή του μόλις εννιά παίκτες, καθώς αδειούχοι είναι οι διεθνείς που έπαιξαν στους τελικούς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που θα μπουν από την Τετάρτη στις επάλξεις.

Έτσι από τους 19 παίκτες της προεπιλογής παρόντες ήταν μόνο οι Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μωραΐτης, Νίκος Χουγκάζ, Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τανούλης, Λευτέρης Μαντζούκας και Νεοκλής Αβδάλας.

Εθνική μπάσκετ: Πρώτη για Προολυμπιακό με μισό ρόστερΑυτοί που θα μπουν τις επόμενες μέρες είναι οι Παπανικολάου, Καλάθης, Λαρεντζάκης, Γ. Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης, Μήτογλου, Κ. Αντετοκούνμπο, Καλαϊτζάκης, Γουόκαπ, ενώ για τον Σλούκα εκκρεμεί να αποσαφηνιστεί το μέγεθος του τραυματισμού του από τη μαγνητική.

Στο πλευρό του Kill Bill είναι οι συνεργάτες του, Ηλίας Καντζούρης, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, Στέφανος Τριαντάφυλλος και Κώστας Χαραλαμπίδης, καθώς και ο γυμναστής Ανδρέας Γκατζούλης.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή θα γίνει το πρώτο φιλικό, στο ΣΕΦ απέναντι στην Πολωνία, με την ώρα διεξαγωγής ακόμη να εκκρεμεί αφού δεν έχει κλείσει ακόμη η τηλεοπτική «στέγη» του αγώνα.

Εθνική μπάσκετ: Πρώτη για Προολυμπιακό με μισό ρόστερ