Από τη μία ο συγκλονισμός για την τεράστια απώλεια με το θάνατο του Ντίνου Ιορδάνου και με την ξεκάθαρη απόφαση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ όπως και του σωματείου για να τον τιμήσουν με τον καλύτερο τρόπο, από την άλλη όμως το όραμα για την κατασκευή του ιδιόκτητου γηπέδου.
Παρόλο ότι (φυσιολογικά) ίσως να καθυστερήσει λίγο το επόμενο βήμα, εντούτοις δεν τίθεται θέμα να μην γίνει το μεγάλο έργο.
Όπως είμαστε  σε θέση να γνωρίζουμε, τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντα έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία να υλοποιηθεί η επιθυμία του και θα κάνουν ότι χρειαστεί για να φτιαχτεί το ιδιόκτητο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ.

Ταυτόχρονα, είναι σε εξέλιξη οι επαφές της διοίκησης για να βρεθούν οι άλλες χορηγίες προκειμένου να καλύψει το χρηματικό ποσό που υπολείπεται, μετά τη χορηγία Ιορδάνου και της πολιτείας.
Οι επόμενες ενέργειες αναμένεται να ανακοινωθούν μετά την κηδεία του εκλιπόντα αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι ότι παραμένει η αποφασιστικότητα, η θέληση και επιθυμία για να αποκτήσει το ΑΠΟΕΛ το δικό του ποδοσφαιρικό γήπεδο.