Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε μία εντυπωσιακή σεζόν κατακτώντας πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, και τώρα ετοιμάζει την ενίσχυσή του για τη νέα χρονιά, ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή.

Μία από τις θέσεις όπου σίγουρα θα υπάρξει ενίσχυση είναι το «5», καθώς ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι πιθανότατα θα αποχωρήσει με προορισμό την Ουνικάχα Μάλαγα, με τους «πράσινους» να θέλουν να τον αντικαταστήσουν με έναν παίκτη από το «πάνω ράφι», έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα τρομερό δίδυμο μαζί με τον Ματίας Λεσόρ.

Ένα όνομα που προκύπτει από το ρεπορτάζ του ιταλικού «pianetabasket», είναι αυτό του Γκόγκα Μπιτάτζε. Ο Γεωργιανός ψηλός (25 χρονών, 2,11μ.) θα μείνει ελεύθερος από τους Ορλάντο Μάτζικ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, και ήδη σκέφτεται το ενδεχόμενο της επιστροφής στην Ευρώπη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις ομάδες που παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Μπιτάτζε, καθώς έχει στοιχεία που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στο σύνολο του Εργκίν Αταμάν και να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τη φροντ λάιν του.

Ο Μπιτάτζε αγωνίζεται εδώ και 5 χρόνια στο ΝΒΑ, φορώντας τη φανέλα των Πέισερς και των Μάτζικ. Μέσο όρο καριέρας στην αμερικάνικη λίγκα έχει 5 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 1 τάπα ανά παιχνίδι. Στην Ευρωλίγκα έχει αγωνιστεί μία σεζόν με την Μπουντούτσνοστ, γράφοντας εξαιρετικά νούμερα (12,1 πόντοι, 6,4 ριμπάουντ).