Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει να επιδείξει ένα από τα πιο εντυπωσιακά βιογραφικά, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Έβερτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Τσέλσι και Ρόμα, ωστόσο η ομάδα που έχει στο μυαλό του είναι η… Άντερλεχτ.

Ο λόγος για την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα φορώντας τη φανέλα της από το 2009 μέχρι το 2011, με τον 31χρονο στράικερ να ερωτάται για εκείνη κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε αποστολή της εθνικής Βελγίου και να δίνει την εξής… ιντριγκαδόρικη απάντηση:

“Επιστροφή στην Άντερλεχτ; Αυτή θα γίνει σίγουρα, πολύ νωρίτερα από ότι πιστεύει κάποιος. Μου λείπουν οι μητέρα μου, τα παιδιά μου.

Έχω αφήσει τη χώρα μου από τα 18 μου χρόνια”, τόνισε ο Λουκάκου σε συνέντευξή του στο “RTLsports”, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Νάπολι να τον βλέπει ως διάδοχο του Όσιμεν για τη γραμμή κρούσης της.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι, με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως η Τσέλσι, η οποία έχει τα δικαιώματά του μέχρι το 2026, αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 45 εκατομμύρια ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρησή του με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού.