Το σίριαλ της επόμενης ομάδας του Κροάτη άσου καλά κρατεί, αφού όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα απέσυρε την πρότασή της λόγω των δηλώσεων του Χεζόνια για τη Ρεάλ και τους τίτλους που θέλει να κατακτήσει στο μέλλον με τους Μαδριλένους.

Η «Marca» κατά τη διάρκεια της Παρασκευής αποκάλυψε την υπογραφή των συμβολαίων ανάμεσα στην πλευρά των Καταλανών και του Κροάτη φόργουορντ, όμως νέο δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα πήρε πίσω την πρόταση λόγων των δηλώσεων που είχε κάνει ο Χεζόνια.

«Είμαι τελειομανής και θέλω πάντα να κερδίζω τα… πάντα. Αισθάνομαι άσχημα που χάσαμε τη Euroleague και γι’ αυτό θέλω να δώσω κάτι πίσω στους ανθρώπους και το κλαμπ της Ρεάλ Μαδρίτης. Ελπίζω ότι στα επόμενα χρόνια θα κερδίσουμε περισσότερους τίτλους», είχε αναφέρει ο «Super Mario», με τα λεγόμενά του να μην ηχούν καλά στα αυτιά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα.

Έτσι οι Καταλανοί απέσυραν την πρότασή τους, παρά τις υπογραφές που αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα πως έχουν ήδη πέσει, και πλέον αποχωρούν από την υπόθεση του Χεζόνια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», και η Ρεάλ δεν ασχολείται πλέον με την περίπτωση της ανανέωσης του Κροάτη άσου, με τις πόρτες της ομάδας να είναι κλειστές, αφού η ομάδα του Τσους Ματέο έχει προχωρήσει σε πλάνο δίχως τον Χεζόνια στο ρόστερ της.

Πλέον φαίνεται πως η επόμενη ομάδα του Χεζόνια δεν θα είναι στην Ισπανία και μένει πλέον να φανεί που θα καταλήξει ο Κροάτης φόργουορντ.