Στην σύλληψη γυναίκας ηλικίας 46 ετών προέβησαν χθες 16/6/24 το μεσημέρι μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου για αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, μέθης, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και δημόσιας εξύβρισης.

Συγκεκριμένα κατά τον συγκεκριμένο χρόνο λήφθηκε πληροφορία στο Αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου για γυναίκα η οποία βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι η οποία βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και παρενοχλούσε τους παρευρισκόμενους.

Στο μέρος μετέβηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού παραλιμνίου οι οποίοι προσέγγισαν την γυναίκα η οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν ηλικίας 46 ετών από την Βουλγαρια μόνιμη κάτοικος Πάφου και βρισκόταν σε κατάσταση μέθης. Έγινε προσπάθεια εκ μέρους των αστυνομικών για να ηρεμήσει αλλά η 46χρονη συνέχιζε την ίδια συμπεριφορά ενώ επιτέθηκε σπρώχνοντας τους αστυνομικούς και εξυβρίζοντας τους.

Η 46χρονή συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, μέθης, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και δημόσιας εξύβρισης και τέθηκε υπό αστυνομική κράτηση ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.

Ο αστυνομικός σταθμός Παραλιμνίου .διερευνά.

ΠΗΓΗ: SIGMALIVE