Στην ΑΕΛ συνεχίζουν τον προγραμματισμό για την νέα σεζόν με στόχο να παρουσιαστούν καλύτερο σε σχέση με αυτήν που ολοκληρώθηκε.
Οι αλλαγές θα είναι αρκετές καθώς θα πραγματοποιηθούν από 11 μέχρι 15 μεταγραφές.
Ήδη οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν τις πρώτες δύο κινήσεις.
Έχουν ανοιχτές εννέα θέσεις στον κατάλογο Α, άρα πάμε στις έντεκα, έχουν πάντα στα υπόψη 1-2 κινήσεις από τον κατάλογο Β, άρα 12-13, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα να υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις από την ομάδα (Ανέστης, Μαρς, Ντέγοεστ).
Από την ομάδα έχουν φύγει θυμίζουμε οι Ολιβέϊρα, Κανό, Μορέϊρα, Μόρσεϊ, Τσούκα, Φιλίποβιτς (σ.σ. δεν  ανακοινώθηκε αλλά έληξε το συμβόλαιο του), Μπάστο, Τζαλμά, Κα, Μεντόσα και Μπεραχίνο.
Όσοι από αυτούς είχαν συμβόλαια και την νέα χρονιά δεν θα τους δοθεί κάτι πάνω σε αυτά παρά μόνο τα δεδουλευμένα τους. Πλέον στην ομάδα ψάχνουν την ποιοτική (έστω και σε στενά οικονομικά πλαίσια) ενίσχυση που θα περιλαμβάνει το λιγότερο,  τερματοφύλακα, δεξί και αριστερό μπακ, δύο κεντρικούς αμυντικούς, επιτελικό μέσο, δύο επιθετικούς κορυφής, ένα box to box μέσο και δύο εξτρέμ. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε μια εντελώς καινούργια ΑΕΛ την νέα χρονιά με την ελπίδα ότι η ομάδα θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική.

Μιχαήλ Αριστείδου