Ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, Κυριάκος Ζιβανάρης, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκίτρινους, για την απόφαση για το γηπεδικό, για τους επενδυτές που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να βάλουν χρήματα για το ιδιόκτητο…στολίδι των πρωταθλητών, για το πότε θα αρχίσουν οι εργασίες κι όχι μόνο.
Αναλυτικά:

Για την ομόφωνη απόφαση συμφωνίας για το γηπεδικό στη ΓΣ: «Στις πρόνοιες της συμφωνίας που υπογράψαμε με τον κ. Ιορδάνου υπήρξε ένας όρος. Ότι έπρεπε να ενημερωθούν και τα μέλη του Σωματείου. Έτσι κι έγινε, με μία μόνο αποχή. Μέσα σ’ ένα πολύ θετικό κλίμα δίνουμε στον κ. Ιορδάνου το πράσινο φως για να προχωρήσει».
Πώς θα διαχειριστεί το γήπεδο; «Θα δημιουργηθεί μία εταιρεία από τον κ. Ιορδάνου, θα βρει τους επενδυτές, θα κτιστεί το γήπεδο και μετά για κάποια χρόνια θα διαχειριστεί το γήπεδο μέχρι την αποπληρωμή. Μετά από κάποια χρόνια όμως, το γήπεδο θα περάσει στη διαχείριση του ΑΠΟΕΛ».
Για τα ποσά που θα χρειαστούν: «Δικαιούμαστε ένα κονδύλι 12 εκ. ευρώ όπως όλες οι ομάδες. Μετά, τα 13 εκ. θα τα βάλει ο κ. Ιορδάνου μαζί με κάποιους επενδυτές. Η αλήθεια είναι πως όταν μίλησα με τον κ. Ιορδάνου και Μεταξά μου είπαν πως υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από το επενδυτές. Μέχρι τον Ιούνιου του επόμενου χρόνου πρέπει να συμπληρωθούν όλοι οι επενδυτές για να μπορέσουμε να πάρουμε το κονδύλι των 12 εκ. από τον ΚΟΑ. Για να σου επιδοτήσει όμως τα χρήματα ο ΚΟΑ πρέπει να δείξεις πως έχεις τα λεφτά για τα γήπεδο και γι’ αυτό πρέπει μέχρι τον επόμενο Ιούνιου να δηλώσουμε τους επενδυτές».
Πότε θα αρχίσουν οι εργασίες: «Θα αρχίσουν σε ένα χρόνο από τώρα. Αυτό υπολογίζουμε».
Για το τι σημαίνει για το ΑΠΟΕΛ το ιδιόκτητο γήπεδο: «Νομίζω είναι το πιο ευχάριστο γεγονός του ΑΠΟΕΛ από την ίδρυσή του. Δεν θα είναι ένα απλό γήπεδο. Θα υπάρχουν χώροι για όλα τα τμήματα του Σωματείου. Ο κ. Ιορδάνου είπε πως θέλει να κάνει ένα…σπίτι για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Είναι ότι καλύτερο».
Για το αν θα συνεχίσει: «Πολύ πιθανό, ναι. Θα συνεχίσω. Υπάρχει Εκλογική Συνέλευση και μάλλον συνεχίζω».
Για το οίκημα: «Χρειαζόμαστε 250.000 για να φτιαχτεί. Το παραμελήσαμε λίγο με όλα αυτά που έγιναν, αλλά θα το επαναφέρουμε το θέμα. Καταλαβαίνετε όμως πως είναι μεγάλο το ποσό».