Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής.

-Για την Εθνική U17, την πρεμιέρα με τη Τσεχία και το ματς με τη Σερβία: «Σήμερα στις 20:30 παίζουμε με τη Σερβία στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Είναι ένα τουρνουά πολύ ψηλού επιπέδου, αγωνίζονται οι 15 καλύτερες Εθνικές της Ευρώπης μαζί με την δική μας ως διοργανώτρια. Αν δει κανείς τους αγώνες θα εκπλαγεί, είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Η Αγγλία είχε πρωταγωνιστή τον Μουρ, που αγωνίστηκε ως αλλαγή στη Τότεναμ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Η προσπάθεια της δικής μας ομάδας είναι πολύ δύσκολη, το ξέραμε εκ των προτέρων. Δεν είχαμε προκριθεί ποτέ σε τελική φάση. Το 5-0 και η απόδοση της ομάδας μας στην πρεμιέρα με τη Τσεχία δεν ήταν αντιπροσωπευτικό των δυνατοτήτων μας. Δεν είναι μαθημένοι οι διεθνείς μας σε 6000 κόσμο, έπαιζαν μέχρι πρότινος μεταξύ συγγενών και φίλων. Ελπίζουμε σήμερα να πάνε καλύτερα τα πράγματα, να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Μπορούμε να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί, οι πρώτοι που το λένε είναι ο προπονητής και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές».

-Για τα όσα λέγονται για τις επιλογές του Χρύση Μιχαήλ για την αποστολή: «Ο προπονητής διαλέγει τους 20. Πάντα θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Πάντα στις Εθνικές υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι αυτοί που λείπουν είναι οι καλύτεροι».

-Για τον κόσμο στο σημερινό ματς: «Ξεπεράσαμε τα 3000 εισιτήρια. Είναι καλό νούμερο. Είχαμε 6000 κόσμο στην πρεμιέρα, ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι στην ΟΥΕΦΑ, τους εντυπωσίασε. Να πούμε ότι η ΟΥΕΦΑ δεν επιθυμεί να υπάρχει ελεύθερη είσοδος στις διοργανώσεις της, γι’ αυτό επιλέξαμε τη χαμηλότερη τιμή, τα 5 ευρώ το κανονικό και το ένα ευρώ το παιδικό».

-Για την Εθνική Ανδρών: «Θα γίνουν κάποιες προπονήσεις το επόμενο διάστημα, 30 του Μάη θα είναι η πρώτη συγκέντρωση. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν αργότερα».

-Για τη μη κλήση του Ιωάννη Κούσουλου: «Είναι σε συνεννόηση με τον ποδοσφαιριστή, μετά από απόφαση του Τιμούρ Κετσπάγια».

-Για το πότε θα παρθεί η απόφαση για την αλλαγή διεξαγωγής του πρωταθλήματος και δη του β’ γκρουπ: «Θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή και θα το συζητήσουν, δεν γνωρίζω αν έχει καθοριστεί συνεδρία».

-Για το θέμα της μετακίνησης των οπαδών τη νέα σεζόν: «Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με την Αστυνομία, προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση το συντομότερο δυνατό».