Η Ανόρθωση με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί πως έχει περάσει τα κριτήρια της UEFA για τη σεζόν 2024-25. Κάπως έτσι επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που σας μετέφερε η ιστοσελίδα μας από τις 15 Μαΐου για τα κριτήρια στην «Κυρία». Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:
«Το Δ.Σ. της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ανακοινώνει πως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου κριτηρίων UEFA 2024 / 2025, η ομάδα μας επιτυχώς έχει ξεπεράσει ένα πολύ σημαντικό οικονομικό σκόπελο.
Για να γίνει κατορθωτό, το Δ.Σ. εργάστηκε νυχθημερόν από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του και προσπάθησε να εξασφαλίσει κάθε δυνατή βοήθεια. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν την προσπάθεια να αποφύγει δυσάρεστες συνέπειες η ποδοσφαιρική ομάδα. Επισημαίνουμε όμως πως δεν είμαστε στο τέλος του δρόμου, με τα προβλήματα να παραμένουν και τις άμεσες υποχρεώσεις να είναι πολλές.
Οι ενέργειες του Δ.Σ. έγιναν με μόνο γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και παρά το γεγονός πως εκκρεμεί ακόμα η εξεύρεση διοίκησης στην ποδοσφαιρική εταιρεία.
Ευελπιστούμε πως οι εν εξελίξεις διεργασίες θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα το συντομότερο, ώστε να προχωρήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο».