Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της δύσκολης εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.
Οι «πράσινοι» συνέχισαν με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί, εκεί όπου το βάρος του Φατίχ Τερίμ, δόθηκε στην τακτική, αλλά και στα τελειώματα των φάσεων.
Το απουσιολόγιο παρέμεινε αμετάβλητο, καθώς ο Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα, ενώ το δικό τους ειδικό πρόγραμμα, ακολούθησαν οι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον.
Οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση το Σάββατο (20/4), μετά το τέλος της οποίας ο Φατίχ Τερίμ, θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία θα ταξιδέψει στη Λαμία για το Κυριακάτικο ματς του «Αθανάσιος Διάκος».

Το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λαμία.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κυκλοφορία της μπάλας, τακτική με παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό ακολούθησε ο Σένκεφελντ και το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.»