Η ΑΕΛ έφτασε τα οκτώ παιχνίδια χωρίς ήττα στην δεύτερη φάση και παραμένει αήττητη στην φάση αυτή. Οι γαλαζοκίτρινοι καταφέρνουν και βρίσκουν κίνητρα στα παιχνίδια αυτά παρότι είναι βαθμολογικά αδιάφορα για αυτούς.
Στα θετικά επίσης η παρουσία παιδιών από τις ακαδημίες της ομάδας, έχοντας μάλιστα ενεργό ρόλο στα παιχνίδια. Στο πρόσφατο με την ΑΕΖ οι Θεμιστοκλέους και Χριστοδούλου σκόραραν με τον πρώτο να βρίσκει δίχτυα για δεύτερη φορά φέτος. Στην ομάδα καλά κάνουν και δίνουν τις ευκαιρίες, αλλά θα ήταν ευχής έργον, αν αυτά τα παιδιά έχουν ρόλο και στην νέα χρονιά αφού δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν.
Η ομάδα διαθέτει παιδιά από τις ακαδημίες που έδειξαν και μέσα στην χρονιά ότι μπορούν να έχουν ρόλο, όπως οι Φραντζής, Ανδρέου, Γερολέμου, Νεοφύτου και Θεμιστοκλέους ενώ υπάρχουν ακόμα και οι Κολιάς και Χριστοδούλου που περιμένουν περισσότερες ευκαιρίες.
Στα διοικητικά δεν δείχνει να αλλάζει κάτι σε σχέση με τις τελευταίες μέρες και όλοι περιμένουν τους υποψήφιους επενδυτές και τις τελικές όπως όλα δείχνουν επαφές με την διοίκηση της ομάδας. Μόλις ξεκαθαρίσει το σκηνικό αυτό θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για την επόμενη μέρα στην ΑΕΛ.

Αριστείδου Μιχαήλ