Ρεπορτάζ για τους ποδοσφαιριστές της που αγωνίζονται με την μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες ανέβασε η Ομόνοια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ο χρόνος συμμετοχής και οι επιδόσεις των επτά ποδοσφαιριστών της ομάδας μας που αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού στη φετινή σεζόν. Ας δούμε αναλυτικά την πορεία τους.

ΛΟΪΖΟΣ ΛΟΪΖΟΥ
Ο Λοΐζος Λοΐζου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βάλβαϊκ όπου η ομάδα του έμεινε στην ισοπαλία 1-1. Μέχρι στιγμής μετράει δύο συμμετοχής και 40 αγωνιστικά λεπτά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΗ
Ο Κωνσταντίνος Παναγή αγωνίζεται στον Εθνικό Άχνας και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί 16 φορές με τη φανέλα της προσφυγικής ομάδας, μετρώντας 1572 αγωνιστικά λεπτά. Διατήρησε πέντε φορές ανέπαφη την εστία του.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
Ο Άγγελος Νεοφύτου αγωνίζεται, τη φετινή σεζόν, στην Ιταλία με τη φανέλα της Σασουόλο Κ19. Μετράει στα πόδια του 17 συμμετοχές και 576 αγωνιστικά λεπτά. Έχει βρει μία φορά τον δρόμο προς τα δίκτυα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΣΗΜΕΝΟΣ
Ο Ανδρέας Ασημένος, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει 22 συμμετοχές (13 ως βασικός), 1385 αγωνιστικά λεπτά, ενώ βρήκε και μία φορά τον δρόμο προς τα δίκτυα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΪΑΦΑΣ – ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Ο χρόνος συμμετοχής τους με τη φανέλα της ΜΕΑΠ, στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας έχει αυξηθεί πολύ. Ο Αλέξανδρος Καϊάφας συμπλήρωσε, μέχρι στιγμής, 15 συμμετοχές (12 ως βασικός) και 1049 αγωνιστικά λεπτά. Ο Ανδρέας Χρίστου μετράει, ως τώρα, 19 συμμετοχές (6 βασικός) και 755 αγωνιστικά λεπτά, ενώ ο Νικόλας Κυριακίδης έφτασε τις 11 συμμετοχές (2 βασικός) και τα 281 αγωνιστικά λεπτά.