Το όνομα του Γιώργου Μασούρα εμπλέκεται συχνά σε σενάρια μεταγραφής του στην Τράμπζονσπορ, ειδικά ενόψει καλοκαιριού που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Αν και την Παρασκευή, στην Τραπεζούντα διέψευδαν ότι ενδιαφέρονται για τον 30χρονο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων», η τουρκική εφημερίδα «Fanatik» δίνει άλλη διάσταση στην υπόθεση.
Η εφημερίδα επικαλείται δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε και την μεγάλη πρόκριση των «ερυθρολεύκων» όπου παραδέχεται πως έχει πρόταση από την Τράμπζονσπορ.
Μάλιστα προχωρά το θέμα κι ένα βήμα παρακάτω, κάνοντας λόγο για μία πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, όπου το κλίμα για μία ενδεχόμενη συνεργασία από το καλοκαίρι ήταν αρκετά καλό.
«Ναι, μου έκαναν μία προσφορά (η Τραμπζονσπόρ) για το τέλος της σεζόν. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν θετική. Θα δούμε τι θα συμβεί», φέρεται να δήλωσε ο Μασούρας.
Την ίδια ώρα, άλλα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, αναφέρονται σε προσπάθεια της ομάδας από την Τραπεζούντα να αποκτήσει τον Κώστα Φορτούνη, το συμβόλαιο του οποίου με τον Ολυμπιακό επίσης λήγει το καλοκαίρι.