Η Ομόνοια Αραδίππου, πανηγύρισε και μαθηματικά την άνοδο της στην α’ κατηγορία μετά από 28 χρόνια.
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Θεοδόση (Σάκη) Κύπρου ο οποίος μίλησε για τα συναισθήματα μετά την επίτευξη του στόχου της ανόδου και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αποτελεί τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε και στις τρεις Ομόνοιες οι οποίες θα είναι αντιμέτωπες του χρόνου στην α’ κατηγορία. Ακόμα, ανέλυσε το επόμενο παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή και εκθείασε τον κόσμο της Αραδίππου.

Τα συναισθήματα σου εσένα και στην ομάδα μετά την επίτευξη της ανόδου:
«Πετύχαμε κάτι που ήθελε η ομάδα μετά από 28 χρόνια και μόνο και μόνο τα τόσα χρόνια αναμονής αυτό λέει πολλά για ότι κάναμε. Δεν συνειδητοποιήσαμε εμείς οι παίκτες πόσο μεγάλο είναι αυτό γιατί είχαμε απέναντι μας τον Ολυμπιακό, την ΕΝΠ που είναι μεγάλες ομάδες και όταν πέφτουν από την πρώτη κατηγορία είναι τα πρώτα φαβορί για την άνοδο. Οι πλείστοι είμαστε Κύπριοι, έχουμε προϋπολογισμό χαμηλό που δεν ξέρω που μπορεί να καταταχθεί με τις υπόλοιπες ομάδες που παλέψαμε. Έγινε σωστή δουλειά στην ομάδα στα πάντα, το ποδόσφαιρο που παίξαμε ήταν εξαιρετικό και γι’ αυτό η ομάδα καταφέραμε αυτόν τον άθλο».

Είσαι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και στις τρεις Ομόνοιες, οι οποίες θα είναι αντιμέτωπες στην α’ κατηγορία του χρόνου, πως το σχολιάζεις αυτό;
«Ναι είναι γεγονός ότι έπαιξα και στις τρεις αυτές ομάδες όπου έζησα διαφορετικές καταστάσεις και στιγμές ξεχωριστά. Έζησα την Ομόνοια από μικρό παιδί σε δύσκολες εποχές αλλά και πρωταθλήτρια, στην Ομόνοια 29ης Μαΐου αγωνίστηκα όταν ήταν στα πρώτα χρόνια στην β’ κατηγορία και τώρα στην Ομόνοια Αραδίππου πανηγυρίζω την άνοδο μετά από 28 χρόνια ολόκληρα χρόνια».

Για την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι κορυφής και τίτλου απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου: «Εμείς θέλαμε πρώτα να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδο και εάν ερχόταν το πρωτάθλημα καλώς. Έχουμε πιθανότητες, έχουμε την ομάδα να το κάνουμε και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για τον τίτλο. Δεν έχουμε άγχος αφού πετύχαμε το στόχο και γι’ αυτό γιατί όχι να κτυπήσουμε και το πρωτάθλημα».

Ένα σχόλιο για τον κόσμο της Αραδίππου που είναι δίπλα σας και τους χαρίσατε αυτή την χαρά:
«Ο κόσμος ζει το δικό του παραμύθι, στο ματς με τον Ολυμπιακοό βλέπαμε κόσμο να κλαίει, εμείς οι ίδιοι το ίδιο. Το περίμεναν αυτό πολλά χρόνια στην Αραδίππου, μας πίστεψαν ακόμα και στα δύσκολα στο ξεκίνημα της χρονιάς και δικαιούνται να πανηγυρίσουν αυτή την επιτυχία όπως και εμείς μαζί τους».

Σόλωνας Κύπρου