Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση (21/4, 17:00) με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League ολοκληρώνει ο Παναθηναϊκός.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή των «πράσινων». Την Παρασκευή δεν υπήρξε κάποια διαφορά, με τον Σένκεφελντ να ακολουθεί ατομικό και πάλι, ενώ Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον ήταν αναμενόμενα εκτός.
Το πολύ μία-δύο αλλαγές να κάνει ο Τούρκος τεχνικός και ένα σοβαρό ενδεχόμενο είναι να μην ξεκινήσει τον Σπόραρ, παρατάσσοντας το «τριφύλλι» με μοναδικό φορ τον Ιωαννίδη. Οπότε, θα προσθέσει ένα εξτρέμ στο βασικό σχήμα.
Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Απ. Νικολαΐδης», ο Ντραγκόφσκι ήταν στο τέρμα, Γεντβάι και Ακαϊντίν τα δύο στόπερ, με τους Κώτσιρα και Χουάνκαρ να αγωνίζονται στα άκρα της άμυνας. Αράο και Τσέριν ήταν στα χαφ, με τους Μπακασέτα και Μπερνάρ να παίζουν στα άκρα, ενώ Σπόραρ και Ιωαννίδης ήταν στη γραμμή κρούσης.