Διεξάγεται την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 και ώρα 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου, ο μεγάλος Τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνικού Λάρνακας, μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων στον χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας, του ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ F.C. (Φετινή Πρωταθλήτρια) και του Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ Λάρνακας.

Από την μια η “βασίλισσα” του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, (περσινή Παγκύπρια Πρωταθλήτρια Πρωταθλητριών-περσινή ΚυπελλοΠρωταθλήτρια ομάδα της Ομοσπονδίας Λάρνακας και φετινή Πρωταθλήτρια) ομάδα του ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ F.C., αισιοδοξεί πώς θα καταφέρει να σηκώσει την “κούππα” και να κάνει και φέτος το νταμπλ, και από την άλλη, η Παγκύπρια Πρωταθλήτρια Κυπελλούχων ομάδα του Π.Ο.ΤΕΥ ΑΤΗΚ Λάρνακας θα προσπαθήσει να ..διατηρήσει τα “σκήπτρα” του στον θεσμό του Κυπέλλου.

Αναμένεται να διεξαχθεί ένα σπουδαίο παιγνίδι, το οποίο θα αποζημειώσει τους πολλούς φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που θα το παρακολουθήσουν, αφού σύμφωνα με τους Υπεύθυνους των 2 ομάδων, κατεβαίνουν στο γήπεδο και θα προσπαθήσουν πάντοτε βέβαια μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας να επιδείξουν τον καλύτερο του εαυτό για να βγει κερδισμένο το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, και με μοναδικό στόχο …την κατάκτηση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ της ΟΕΠ Λάρνακας.

Με την λήξη του μεγάλου Τελικού θα γίνουν και οι απονομές των Βαρύτιμων επάθλων τόσο στην ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ και ΦΙΝΑΛΙΣΤ 2023-24, όσο και στην φετινή ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ (ΧΑΛΛΟΥΜΑΣ F.C.)

Με την ευκαιρία αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, συγχαίρει θερμά τις δύο ομάδες που έχουν φθάσει στο τελικό, ενώ παράλληλα ευχαριστεί τον Επίσημο Χορηγό του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος την φίλαθλο εταιρεία ΚΕΟ, τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, για την διαχρονική οικονομική στήριξη τους, καθώς επίσης τον Αθλοθέτη των Πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λάρνακας τον Δήμαρχο Αραδίππου και Υποψήφιο  Πρόεδρο Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη.