Στην ΑΕΛ μετά και την επικύρωση των υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ της ομάδας, τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει τον δρόμο τους για την διαδοχή στο ΔΣ του σωματείου.
Η εκλογική συνέλευση είναι την επόμενη Τετάρτη, και εκεί αναμένεται να επικυρωθεί ο συνδυασμός που θα έχει επικεφαλής των επιχειρηματία Κώστα Κωνσταντίνου. Από εκεί και μπρος στην πρώτη συνέδρια του νέου ΔΣ θα ανατεθούν και οι ρόλοι στον κάθε ένα που θα συμμετάσχει στο συμβούλιο.
Ένα από τα στοιχήματα που θα πρέπει να κερδίσει η νέα διοίκηση, είναι η ενδυνάμωση της ποδοσφαιρικής ομάδας, για να μην έχουμε επανάληψη της φετινής χρονιάς. Αυτό μπορεί να γίνει αν έχουμε ένα σωστό προγραμματισμό και αν η στελέχωση του τμήματος είναι από άτομα ικανά και με γνώσεις για το αντικείμενο. Από εκεί και πέρα βελτιώσεις μπορούν να γίνουν σε όλα τα επίπεδα, κάτι που όπως μαθαίνουμε είναι στα υπόψη του νέου Συμβουλίου.
Αγωνιστικά η ΑΕΛ ετοιμάζεται για το τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, θέλοντας να συνεχίσει το καλό σερί που έχει στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι προς το παρών είναι αήττητοι και ένας από τους στόχους είναι να τερματίσει αυτή η φάση χωρίς ήττα.

Αριστείδου Μιχαήλ