Όλα όσα είπε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, μετά το φινάλε του ματς κυπέλλου για τα ημιτελικά ενάντια στον Άρη.
Αναλυτικά:
«Σημαντική νίκη. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Με τη συμπεριφορά μας στο δεύτερο μέρος δεν είμαι ευχαριστημένος και δεν πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο να μας κάνει φάσεις. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για το πριν. Αυτό που ξεκαθάρισα από την πρώτη μέρα ήταν πως ο κάθε ένας θα παίζει στη θέση του και θα κάνει συγκεκριμένα πράγματα. Τους είπα ότι πρέπει να το πιστέψουν. Το πιστεύουν και το απολαμβάνουν αλλά έχουμε ακόμα δρόμο». 

Στη διάσκεψη τύπου ανέφερε:
«Εδώ που φτάσαμε τα κάναμε όλοι μαζί κι όχι ο κάθε ένας ατομικά. Είναι ομαδική η προσπάθεια είτε ο αντίπαλος παίζει με 11 ή με 10 είτε παίζουμε εμείς με 11 ή 10. Ο αντίπαλος είναι πολύ γρήγορος και δεν τελείωσε τίποτε. Θα πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Έχει εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο στην ομάδα και αυτό συνεχίζουν να κάνουν. Κάναμε κάποια σωστά πράγματα αλλά απέναντι σε ομάδες ποιοτικές πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».