Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για την ήττα από το ΑΠΟΕΛ: «Δυστυχώς για μας είχαμε το χειρότερο συναίσθημα. Είναι μια σκληρή ήττα, κυρίως λόγω του τρόπου που χάσαμε. Όσο κι αν μας απογοητεύει το αποτέλεσμα, θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά. Το παιχνίδι δεν προδίκαζε τέτοια εξέλιξη, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Μετράει να είσαι κυνικός κι αποτελεσματικός, δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς το Σάββατο αλλά ο αντίπαλος. Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία. Απέμειναν πέντε παιχνίδια που θα κρίνουν τα πάντα. Είμαστε αναγκασμένοι να βρούμε το μοναδικό γιατρικό που είναι να κερδίσουμε την Πάφος FC, ίσως μας δοθεί άλλη μία ευκαιρία στη συνέχεια».

-Για τη χαμένη ευκαιρία του Τόνγκια στο 73’: «Δεν μ’ αρέσει να ρίχνω την ευθύνη σε κάποιον. Πόσο μάλλον σε έναν παίκτη που μας έχει βοηθήσει πολύ το τελευταίο διάστημα και μας έχει κουβαλήσει όπως ο Τόνγκια. Σίγουρα όμως χάθηκε διότι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ για να θέσουμε στέρεες βάσεις και τιμωρηθήκαμε. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες και με Σολ και με Ρομπέρζ».

-Για τις πιθανότητες για τον τίτλο: «Όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα, είχαμε πει και πριν από το παιχνίδι ότι δεν τελειώνει κάτι. Είναι πιο λίγες οι πιθανότητες αλλά δεν έχουν χαθεί τα πάντα. Όλα τα λεφτά για μας πλέον είναι το παιχνίδι με την Πάφος FC».

-Για το ότι δέχθηκε κριτική ο Μπεν Σιμόν: «Δεν ζούμε σε παραμυθένια χώρα που θα σκεφτόμαστε με καθαρό μυαλό. Κερδίζεις είσαι ήρωας, χάνεις και ψάχνεις τον αποδιοπομπαίο τράγο. Πρέπει να συνεχίσουμε, να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες για να επανακτήσουμε δυναμική και αυτοπεποίθηση».

-Για την παρουσία του κόσμου: «Θέλω να πω δύο πράγματα. Πρώτον, ένα ευχαριστώ είναι το λιγότερο. Γεμίσαμε την Αρένα σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο, αλλά το πιο σωστό μήνυμα το έδωσε μετά το τέλος του αγώνα, όταν στο πέταλο τραγούδησαν μαζί με τους παίκτες. Στάλθηκε το μήνυμα ότι τίποτα δεν τελειώνει, χρειαζόμαστε την υποστήριξή του».

-Για τον αγώνα με την Πάφος FC: «Η προετοιμασία αρχίζει από αύριο, σήμερα δόθηκε ρεπό. Συμπλήρωσε κάρτες ο Σολ, θα αγωνιστεί με την Πάφος FC και θα εκτίσει την ποινή του στο επόμενο παιχνίδι με τον Άρη».