Πέντε ματς αήττητη. Τρίτη σερί νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τρίτη θέση και στο +4 από την τέταρτη. Με το ενάμιση πόδι στον τελικό κυπέλλου. Ναι, η μεγαλύτερη αντεπίθεση για την μεγαλύτερη ανατροπή…καλά κρατεί!
Η Ομόνοια συνεχίζει με…σπασμένα φρένα. Από τη μέρα που ήρθε ο Γιάννης Αναστασίου όλα άλλαξαν. Ο Ελλαδίτης, σ’ ένα ακόμα παιχνίδι ήταν άριστα διαβασμένος και το σύνολό του είχε την υπομονή που χρειαζόταν για να φτάσει σε μία ακόμα επιτυχία.
Πλέον, το βλέμμα στράφηκε στην αναμέτρηση κυπέλλου. Ναι μεν έχει ένα σκορ ασφαλείας η Ομόνοια μετά το 3-0 στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα υποτιμήσει τον Άρη ή ότι θα πάει στο παιχνίδι απλώς για να…βγάλει την υποχρέωση. Αντιθέτως μάλιστα…
Στα θετικά η παρουσία του Αλιούμ, του Σεμέδο, του…«μίστερ ασίστ» Χαμάς και του Μπασιρού. Το μηδέν στα μετόπισθεν, η εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας σε καίρια σημεία κατά τη διάρκεια του ντέρμπι αλλά και η ανασταλτική λειτουργία και διαχείριση μετά το πρώτο γκολ. Οι ποδοσφαιριστές του 51χρονου τεχνικού, μετά το 1-0 δεν έδωσαν ούτε το παραμικρό δικαίωμα στην Ανόρθωση να πιστέψει πώς μπορεί να πάρει κάτι από την αναμέτρηση.
Στα αρνητικά, το κακό πρώτο 15λεπτο και ο τραυματισμός του Μπέζους που προκαλεί ανησυχία.
Κατά τα άλλα, η Ομόνοια δείχνει ικανή για να «κτυπήσει» και πρωτάθλημα και κύπελλο!

Θράσος Δημητρίου