Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Λεμεσού.
Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Οθέλλου: «Για εμάς, όπως έχω πει πολλές φορές δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία τα ματς. Πάντα θέλουμε να νικάμε. Η προσοχή μας είναι στην Πάφος FC και το κύπελλο. Τα παιχνίδια που προηγήθηκαν κι αυτό που ακολουθεί είναι μία καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να έχουμε ρυθμό ενόψει του ντέρμπι κυπέλλου. Πάμε για να νικήσουμε και να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό».
Για το ντέρμπι κυπέλλου με την Πάφος FC: «Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα κι έχω βιώσει πολλά από αυτά τα ματς. Μπορεί να προετοιμάζεσαι καθ’ όλη τη διάρκεια, αλλά όταν ξημερώσει εκείνη η μέρα, οι μεγάλες ομάδες είναι πανέτοιμες από κάθε άποψη. Είμαστε σίγουροι πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση».
Για την εισήγηση του Νίκου Κίρζη για τον α’ και β’ όμιλο: «Εισηγήθηκε κάτι ο πρόεδρος στην Ομοσπονδία. Να μείνει το 6-8 αλλά να παίζουν μονά παιχνίδια στο β’ γκρουπ. Μισά εντός, μισά εκτός».
Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Βαλμπουενά έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τον Οθέλλο για ξεκούραση. Ο Σάντος θα είναι ετοιμοπόλεμος. Θα είναι εκτός ο Σιέλβικ, ενώ για τον Σαγκάλ υπάρχουν καλές πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης».