Ο αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού έχει… τρελάνει τους σκάουτς και την Ευρώπη τη φετινή σεζόν με τις τρομερές επιδόσεις του, φτάνοντας αισίως τα 21 γκολ μετά και το τρομερό σόου που έδωσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (έχει και 7 ασίστ).

Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Στουτγκάρδη, Μπολόνια είναι μερικές από τις ομάδες που γράφτηκαν το προηγούμενο διάστημα για τον διεθνή επιθετικό, ενώ εσχάτως έχει προκύψει ενδιαφέρον και από τη Λάτσιο, όπως αποκάλυψε το Sky Italia. Βέβαια τα ποσά για τα οποία γίνεται λόγος (15 εκατ. ευρώ συν μπόνους) είναι εκτός πραγματικότητας σε σχέση με το τωρινό στάτους του Ιωαννίδη και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού που είναι πολύ υψηλότερες. Εκτός αυτού πρόθεση του Τριφυλλιού είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του για έναν ακόμη χρόνο (ως το 2027) αυξάνοντας θεαματικά τις αποδοχές του.

Στην Ιταλία μάλιστα, ένα νέο δημοσίευμα, αναφέρει ότι για τον Ιωαννίδη οι Ρωμαίοι έχουν ανταγωνισμό μεταξύ άλλων από τη Γουέστ Χαμ και τη Σέλτικ, γράφοντας… ύμνους για τον “πιστολέρο” των Πρασίνων.