Το κύπελλο μπορεί να περιμένει. Αυτό που προέχει για την Ομόνοια είναι ο θεσμός πρωταθλήματος και το επικείμενο ντέρμπι με τον Άρη στο ΓΣΠ. Οι πράσινοι, με νίκη, όχι απλώς προσπερνούν τον αντίπαλό τους αλλά «πιάνουν» την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση-σε περίπτωση ήττας τον κιτρινοπράσινων.
Γι’ αυτό, ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει το περιθώριο για εκτεταμένο ροτέισον, καθώς το σύνολό του εξακολουθεί να παλεύει για τις προνομιούχες θέσεις της Ευρώπης μέσω του πρωταθλήματος.
Ο Ελλαδίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους  τραυματίες Μάθιους και Χαμάς (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο), αντιθέτως, όμως, ο Σιπριάνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα.
Συγκριτικά με το παιχνίδι ενάντια στην Πάφος FC, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται πως θα προβεί σε τέσσερεις αλλαγές.
Ψάλτης, Σιπριάνο, Χάμπος και Σεμέδο θα είναι βασικοι αντί των Μάθιους, Χαμάς, Μπασιρού και Αλιούμ.
«Παίζει» και το ενδεχόμενο να αρχίσει ως βασικός ο Μίλετετιτς δίπλα στον Κουλιμπαλί και να μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Παναγιώτου.
Μία πιθανή 11άδα του Ελλαδίτη κόουτς αναμένεται να συγκροτηθεί από τους: Φαμπιάνο, Ψάλτη, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Σιπριάνο (Μίλετιτς), Κούσουλο, Χάμπο, Μπέζους, Σίμιτς, Σεμέδο, Στεπίνσκι.

Θράσος Δημητρίου