Δεν έχουν σταματήσει οι διεργασίες στην ΑΕΛ για την στελέχωση του νέου ΔΣ, και όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες, έχει ανευρεθεί ο συνδυασμός ατόμων που θα αναλάβει ως ΔΣ του σωματείου. Αυτός αποτελείται από άτομα και από το νυν ΔΣ αλλά και άτομα που δεν ήταν μέχρι τώρα εμπλακεί ξανά στο σωματείο. Το μόνο που δεν είχε αποσαφηνιστεί είναι ο ρόλος του καθενός με την λογική να λέει ότι μέχρι αύριο, που λήγει η προθεσμία, θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες των ονομάτων. Αν και εφόσον ολοκληρωθεί και αυτό το κομμάτι η ΑΕΛ θα μπορεί να προχωρήσει στην εκλογική της συνέλευσης,
Όσο αφορά το όνομα του επιχειρηματία Κώστα Κωνσταντίνου, που είδε νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, όντως είναι ένα από τα ονόματα που είναι επικρατέστερα για την θέση του προέδρου του ΔΣ και αυτή την ώρα μοιάζει να είναι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία, αν και στο τραπέζι «έπεσαν» και άλλα ονόματα για να διαδεχθούν τον Νίκο Χριστοδουλίδη στην προεδρία.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΑΕΛ δεν θα μείνει ακέφαλη διοικητικά, και μάλιστα θα γίνει μια προσπάθεια για να είναι ενισχυμένη σε όλα τα επίπεδα και διοικητικά και αγωνιστικά.

Αριστείδου Μιχαήλ