Είναι με το ενάμιση πόδι στον τελικό κυπέλλου. Βρίσκεται στο -4 από την κορυφή του πρωταθλήματος. Έριξε δύο σερί τριάρες μετά από τρία χρόνια και είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να ελπίζει σε νταμπλ, φτάνοντας σε μία μεγάλη ανατροπή. Πώς να μην υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός στις τάξεις τόσο των παικτών όσο και των οπαδών; Δικαιολογημένη και φυσιολογική εξέλιξη στην Ομόνοια.
Παρόλα αυτά, όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές τουλάχιστον, ο Γιάννης Αναστασίου άρχισε ήδη την…επιχείρηση προσγείωσης. Ο Ελλαδίτης κόουτς γνωρίζει πολύ καλά πως η επιτυχία από την αποτυχία, ειδικά τη φετινή σεζόν-κι αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες-κρέμεται από μία λεπτή κλωστή γι’ αυτό κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του. Ακόμα και μετά τη χθεσινή (10/4) τριάρα δεν έδωσε αφορμές-δικαιώματα για κάτι περισσότερο.
Θέλει το σύνολό του να είναι συγκεντρωμένο και ήδη το βλέμμα στράφηκε στο ντέρμπι της Κυριακής (14/4) με την Ανόρθωση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στα αγωνιστικά, ο 51χρονος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Φαμπιάνο, Λανγκ, Κασάμα αλλά και στον τιμωρημένο Κούσουλο.

Θράσος Δημητρίου