Το άνοιγμα του εναέριου χώρου του Ισραήλ βοήθησε ώστε η Μακάμπι να ταξιδέψει τελικά στο Βελιγράδι για τον αγώνα με την Μπασκόνια (16/4, 20:00, LIVE από το SPORT24) για τα play-in της EuroLeague – από όπου θα προκύψει η αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR στα playoffs. Με την αποστολή όμως δεν βρισκόταν ο Γουέιντ Μπάλντουιν λόγω γραφειοκρατικού προβλήματος και πλέον όλα είναι στον αέρα για την συμμετοχή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “sports.walla.co.il” στην “ομάδα του λαού” προσπαθούν να βρουν άμεσα μία λύση προκειμένου ο Μπάλντουιν να ταξιδέψει σήμερα (15/4) ή ακόμα και αύριο (16/4) ανήμερα του αγώνα. Ενδέχεται μάλιστα να χρειαστεί να βάλουν ιδιωτική πτήση για να τον έχουν μαζί τους λόγω της τεταμένης κατάστασης στο Ισραήλ με το Ιράν.

Όπως γίνεται σαφές, μία πιθανή απουσία του Μπάλντουιν θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα ενόψει του αγώνα, αφού ο Μπάλντουιν είναι ο πρώτος σκόρερ και δεύτερος πασέρ της Μακάμπι την φετινή σεζόν στην EuroLeague, αριθμώντας 17.7 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 4.9 ασίστ μέσο όρο με 39% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής.