Η τετράδα των ημιτελικών του Europa Conference League σχηματίζεται. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται στη δική τους μάχη, αλλά δεν παίζουν μόνο αυτοί διότι σε Γαλλία και Ιταλία θα βγουν οι άλλες δύο ομάδες που θα αποτελέσουν και τα ζευγάρια τους στους “4” της διοργάνωσης, εφόσον καταφέρουν να βρεθούν εκεί.

Σα να μην… έγινε το πρώτο ματς ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Βικτόρια Πλζεν! Η ρεβάνς βρίσκει τις δυο ομάδες χωρίς σκορ και καλούνται να βγάλουν αντίδραση στη ρεβάνς. Το πρώτο παιχνίδι είχε φάσεις, ωστόσο ολοκληρώθηκε ισόπαλο 0-0, με τους «βιόλα» να θεωρούνται το φαβορί, ωστόσο έχουν απέναντι να αντιμετωπίσουν τους σκληροτράχηλους Τσέχους, οι οποίοι με όπλο την άμυνά τους ελπίζουν να βρεθούν στους τέσσερις και να περιμένουν εκεί την ομάδα που θα προκριθεί από το ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ.

Η Άστον Βίλα την περασμένη εβδομάδα επικράτησε με 2-1 της Λιλ και καλείται να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Βέβαια, απέναντί τους έχουν μια ομάδα που έχει ποιότητα και ένταση στο παιχνίδι τους, ενώ η διαφορά του ενός γκολ δεν είναι απαγορευτική για τους Γάλλους ώστε να κάνουν την ανατροπή. Η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει Ολυμπιακό ή Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

(19:45) Φιορεντίνα-Βικτόρια Πλζεν 0-0
(19:45) Λιλ-Άστον Βίλα 1-2
(22:00) ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ 0-1
(22:00) Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός 2-3