Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0, για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:
Για τη νίκη: «Μπήκαμε καλά πετύχαμε ένα όμορφο τέρμα. Μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες δεν επιτρέπονται. Στο β’ μέρος η ομάδα πίεσε αρκετά μετά τις αλλαγές του προπονητή και πήραμε τη νίκη που είναι ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Είμαστε ικανοποιημένοι αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας».
Για τη ρεβάνς στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ»: «Θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο. Από τη στιγμή, όμως, που εμείς θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να πάρουμε το εισιτήριο του τελικού. Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».
Για τα γκολ των Πέπε-Δημητρίου
: «Πολύ όμορφα γκολ και των δύο. Ο Μάριος έχει επιθετικές αρετές και με το γκολ του δικαίωσε τον προπονητή του. Αποθεώθηκε κιόλας ο Μάριος. Είναι ένα πολύ καλό παιδί χαμηλών τόνων και ταπεινός. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα παιδιά κι ενισχύει το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα μας».
Τι δίνει αυτή η νίκη: «Καλή ψυχολογία καθώς έρχονται δύσκολα ματς αρχής γενομένης από το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ που δεν καταφέραμε να νικήσουμε φέτος. Δείχνει επίσης πως η ομάδα μας έχει ανέβει επίπεδο και μπορούμε να βλέπουμε στα μάτια όλους τους αντιπάλους μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Αυτά όμως, πρέπει να τα δείχνουμε στον αγωνιστικό χώρο που είναι ο καθρέφτης».
Για τον Πάφος FC: «Ήταν καταπληκτικός ο κόσμος. Ήταν εκδηλωτικοί από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τους ευχαριστούμε γιατί έδειξαν ενθουσιασμό και το πέρασαν στους παίκτες μας. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία μας και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα εδώ στην Πάφο».
Αν υπάρχουν νεότερα με το γηπεδικό: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο αλλά αν επικρατήσει η λογική όλες οι μεριές κι όλα τα αθλήματα θα είναι κερδισμένα».