Τι κι αν είναι στα 36 του χρόνια; Ο Φαμπιάνο αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για την Ομόνοια, καθώς πρόκειται για τον τερματοφύλακα που βοήθησε, ίσως και όσο κανείς άλλος την ομάδα, να φθάσει σε ιστορικές επιτυχίες (προκρίσεις σε ευρωπαϊκούς ομίλους), αλλά και κατακτήσεις τίτλων, μετά από χρόνια…
Ήρθε από… σπόντα στην Κύπρο και το «τριφύλλι» (είχε προκύψει ανάγκη λόγω των σοβαρών τραυματισμών του Ουζόχο και του Παναγή), αλλά φαίνεται ότι εδώ βρήκε το… λιμάνι του και οι φίλοι της Ομόνοιας τον… Άγιο τους (έτσι τον φωνάζουν χαϊδευτικά).
Ο Φαμπιάνο τα βρήκε με τον πρόεδρο Σταύρο Παπασταύρου και η συνεργασία των δυο πλευρών θα συνεχιστεί. Απομένει να δούμε το χρονικό σημείο που θα επιλεγεί, γι’ αυτή την ανακοίνωση.
Ήταν το πιο σωστό, η προσπάθεια σε σχέση με τα θέματα προγραμματισμού για τη νέα σεζόν, να αρχίσει από τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.
Απ’ εκεί και πέρα, ενόψει της νέας σεζόν αναμένεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις στο υπόλοιπο τιμ τερματοφυλάκων. Ήδη ο Ουζόχο είναι στο… μικροσκόπιο ομάδων του εξωτερικού, ενώ επιστρέφει ο Παναγή από τον Εθνικό. Είναι επίσης εκεί οι Κυριακίδης, Παπαστυλιανού και Κελεπέσιης. Δεδομένα κάποιοι θα αποχωρήσουν…