Ρωτήθηκε για τον Ντορεγκαράι και για τις αντιδράσεις του κόσμου μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Χριστόδουλος Χριστοδούλου και πραγματικά προχώρησε σε μια… δική του εξομολόγηση.

«Είμαι ένας προπονητής που είμαι πολλά χρόνια στη Νέα Σαλαμίνα, από το 2016 που ήρθα στην β’ ομάδα. Πονώ αυτή την ομάδα, δεν ήταν εύκολη η απόφαση για τον Ντορεγκαράι να πω το «ναι» μετά από 27 γκολ σε ενάμιση χρόνο. Πρέπει να σκέφτομαι και να αφουγκράζομαι και την διοίκηση, να την στηρίζω όπως με στηρίζει και αυτή. Κάθε ευρώ είναι σημαντικό για την βιωσιμότητα της ομάδας. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση αλλά εγώ και η διοίκηση και πρώτιστος εγώ είπα το «ναι». Δεν είναι εύκολο να βρεις επιθετικό σε 10 μέρες τον Ιανουάριο αλλά είμαι ευχαριστημένος από το παιδί που ήρθε».

Για τον κόσμο και τις αντιδράσεις μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο: «Να μου έχουν εμπιστοσύνη και ξέρω τι κάνω. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε καλύτερη ομάδα. Εγώ είμαι στην πρώτη μου σεζόν. Είχα τα λάθη μου και τα σωστά μου. Στόχος μου είναι να φτιάξω μια καλύτερη ομάδα και θα την φτιάξω. Λέχθηκαν αρκετά την περασμένη Τετάρτη αλλά ο κόσμος πρέπει να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και να ξέρει ποιοι είμαστε. Δεν είναι εύκολο αλλά δεν θα καταθέσω τα όπλα».