Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο διπλό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, πετυχαίνοντας δύο από τα τρία γκολ του τριφυλλιού.

Μετά το ματς ο διεθνής επιθετικός ευχήθηκε στη σύντροφό του Ελένη Βουλγαράκη με story στο Instagram για τα γενέθλιά της, με μια κοινή τους φωτογραφία. “Α χρόνια πολλά κιόλας κορίτσι μου“, έγραψε χαρακτηριστικά.

Το πρωινό της Δευτέρας (11/3) η κοινή τους φωτογραφία έγινε θέμα συζήτησης και στην πρωινή εκπομπή του ANT1 “Το Πρωινό” και με αφορμή αυτό τοποθετήθηκε και για πρώτη φορά η Ελένη Βουλγαράκη για τον σύντροφό της.

Δήλωσε τον θαυμασμό της για τον σύντροφό της, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για όσους τον κατακρίνουν, με αποτέλεσμα να “παίρνει και την ίδια η μπάλα.”

“Θέλω να πω λίγο κάτι. Δε βάλαμε καμία φωτογραφία για να μιλήσουμε για αυτό και δε θέλω κιόλας να μιλάμε. Είμαι πολύ περήφανη για τον Φώτη.

Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες… οι ίδιοι που έστειλαν χθες συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που πάλι θα κατακρίνουν και θα βρίσουν. Και θα πάρει η μπάλα και εμένα.

Επειδή δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, γιατί είναι πολύ σοβαρός αθλητής. Του αξίζει να κρίνεται μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι. Είμαστε ήρεμοι και μπορεί αυτό να βοηθάει επαγγελματικά“.