Ο Φώτης Ιωαννίδης έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς έγινε μόλις ο τέταρτος ποδοσφαιριστής του «Τριφυλλιού» που καταφέρνει να σημειώσει δύο γκολ σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Oι εμφανίσεις του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού (21 συμ./12 γκολ) δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Σύλλογοι από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της Ευρώπης έχουν κυκλώσει το όνομα του 24χρονου φορ, παρακολουθώντας ανελλιπώς την εξέλιξη του.

Το SDNA είχε αναφερθεί τον περασμένο Νοέμβριο στο εκπεφρασμένο ενδιαφέρον πορτογαλικών ομάδων για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Μια εξ αυτών είναι η Σπόρτινγκ, η οποία μάλιστα εκπροσωπήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» από υψηλόβαθμό στέλεχος της, εστιάζοντας στον Ιωαννίδη. Όπως τονίζεται στην Πορτογαλία, τα «λιοντάρια» δύσκολα θα καταφέρουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους και την επόμενη σεζόν τον Σουηδό πρώτο σκόρερ Βίκτορ Γκιόκερες, ο οποίος έχει πετύχει 27 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Για τον Γκιόκερες υφίσταται ενδιαφέρον από Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και Μίλαν, με τις αγγλικές ομάδες να φέρονται διατεθειμένες να δαπανήσουν 100 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του!

Με τα παραπάνω δεδομένα η Σπόρτινγκ είναι αναγκασμένη να αναζητήσει τον υποψήφιο αντικαταστάτη του, με τον Έλληνα διεθνή επιθετικό να βρίσκεται εδώ και μήνες στα ραντάρ της.