Ο Χρίστος Χαραλάμπους, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας για το ντέρμπι του ΓΣΠ ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφος FC.
Ο Κύπριος κόουτς εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν το παιχνίδι τους με τους γηπεδούχους να «κτυπούν» στην αντεπίθεση.
Όλα όσα είπε:
Aρχικό σχόλιο: «Έρχονται και οι δύο από σημαντικές επιτυχίες, έχοντας αμφότερες πολύ καλή ψυχολογία. Θα είναι ένα αμφίρροπο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Ομόνοια δεν νομίζω να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού με τον Γιάννη Αναστασίου και θα προσπαθήσει να κτυπήσει στην αντεπίθεση. Από την άλλη, η Πάφος FC πιστεύω θα έχει την κατοχή και θα επιδιώξει να κάνει το παιχνίδι της».
Ποιοι είναι οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά: «Για την Πάφος FC υπάρχουν πολλοί αρκετοί ποδοσφαιριστές, ωστόσο αυτός που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι ο Ζάιρο. Είναι ποιοτικός και με τα γκολ του βοήθησε την ομάδα του. Από την Ομόνοια, αυτοί που ξεχωρίζουν, είναι ο Σεμέδο που δίνει πολλές λύσεις και γκολ στο επιθετικό κομμάτι και γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος, όπως και ο Μπέζους που είναι σημαντικός στο δημιουργικό κομμάτι των πρασίνων».
Ποια η πρόβλεψή του κι αν υπάρχει φαβορί: «Δεν υπάρχει φαβορί. Οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Προβλέπω ένα κλειστό ματς το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν θα μπουν πολλά γκολ κατά την άποψή μου».

Θράσος Δημητρίου