Ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη Χριστόφορος Μιχαηλούδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για το παιχνίδι με την Πάφος FC και γενικότερα για την μάχη εκεί στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Για το παιχνίδι με την Πάφος FC: «Πάμε να αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο στο οποίο δεν καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη τα τελευταία τρία χρόνια κόντρα σε μια ομάδα που θέλει και αυτή τη νίκη. Θέλουμε να σπάσουμε το ρόδι. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχουν προγνωστικά, να ικανοποιηθεί ο κόσμος από το θέαμα αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε εμείς τους τρεις βαθμούς».

Ο Άρης έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο μεταξύ σας παιχνίδι αλλά στο τέλος έχασε: «Έγινε και σε άλλα παιχνίδια αυτό το πράγμα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, η ουσία μετρά και όχι η καλή εμφάνιση. Όλες οι ομάδες είναι κοντά, κάθε χαμένος βαθμός στοιχίζει. Μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ πάμε με καλή ψυχολογία».

Τι θα σημαίνει μια νίκη στην Πάφο; «Αν νικήσουμε θα είναι το βαθμολογικό κέρδος και θα πάρουμε και ψυχολογία. Αν πάρουμε τη νίκη ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι άλλες ομάδες θα εδραιωθούμε στις πρώτες τρεις θέσεις».

Για τη σημαντικότητα να πάρει τη νίκη ο Άρης: «Από την στιγμή που νικήσαμε την πρωτοπόρο ομάδα και φέραμε την διαφορά στους τρεις βαθμούς, αν χάσουμε πάει χαμένη εκείνη η νίκη ειδικά αν νικήσει και το ΑΠΟΕΛ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Κοκόριν δεν νομίζω θα είναι έτοιμος. Σήμερα θα φανεί αν ο Καζού θα είναι στην αποστολή. Ο Σάβο χθες έκανε ατομικό και περιμένουμε να τον δούμε σήμερα. Ο Στρούσκι προπονείται κανονικά, ενώ ο Μποάκι είναι ανέτοιμος και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει».

Θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές στην διακοπή: «Θα ξεκουραστούν αυτοί που δεν θα πάνε στις Εθνικές τους ομάδες. Πήραμε κλήση για 8 ποδοσφαιριστές. Ο Ζάντρο με την U21 της Κροατίας, ο Μάτισικ με την U21 της Πολωνίας, ο Γιαγκό για την Μπουρκίνα Φάσο, ο Μαγιαμπέλα με τη Νότιο Αφρική, ο Μουσούντα με την Γκαμπόν, o Μοντνόρ με το Σουρινάμ, ο Σουμάνσκι με την Λευκορωσία και ο Ανδρέας Δημητρίου με την U21 της Κύπρου».