Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, έχει λάβει καταγγελία του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, για αδικήματα, τα οποία φέρεται να διέπραξαν δύο μοναχοί της Μονής Αββακούμ στο Φτερικούδι.
Τη διάπραξη οικονομικών αδικημάτων διερευνά η Αστυνομία κατόπιν καταγγελίας της Μητρόπολης Ταμασού.
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, έχει λάβει καταγγελία του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, Ησαΐα, σχετικά με οικονομικής φύσεως αδικήματα, τα οποία φέρεται να διέπραξαν οι δύο μοναχοί της Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, ανέφερε στο κρατικό ραδιόφωνο, ότι χθες το απόγευμα εκφράστηκε η πρόθεση εκ μέρους του Μητροπολίτη για υποβολή καταγγελίας, με ανακριτές της Υ.Δ.Ο.Ε. να μεταβαίνουν στη Μητρόπολη και να λαμβάνουν πολύωρη κατάθεση από τον Ησαΐα.
«Η Αστυνομία, μετά από καταγγελία που υπέβαλε νωρίτερα την Παρασκευή η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής, έχει ήδη αρχίσει τη διερεύνηση υπόθεσης που αφορά στη διάπραξη οικονομικής φύσης αδικημάτων, τα οποία σύμφωνα με την καταγγελία, φέρονται να διαπράχθηκαν από πρόσωπα που σχετίζονται με συγκεκριμένο Μοναστήρι, στην επαρχία Λευκωσίας», αναφέρεται σε ανάρτηση της Αστυνομίας στον λογαριασμό της στο facebook.