Ο διευθυντής Ακαδημιών της Ανόρθωσης, Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και σχολίασε το φιλικό της Εθνικής Κύπρου κόντρα στη Σερβία.
Αναλυτικά:
Για το ματς: «Για 30-35 λεπτά η Σερβία ήταν καλύτερη και μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι πιο γρήγορα. Γι΄ άλλη μια φορά μπήκαμε φοβισμένα και δεχθήκαμε νωρίς γκολ, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πληρώσαμε μία αδράνεια. Μετά ψυχολογικά δεν είσαι καλά και στο 10’ η Σερβία με το πέναλτι του Μίτροβιτς μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι. Στο β’ μέρος όμως, ήταν πολύ καλή εμφάνιση και δίνει ελπίδες για το μέλλον, ότι μπορεί να κάνει πράγματα και νομίζω ότι θα κάνει. Η Σερβία δεν κατέβηκε στο β’ ημίχρονο, ίσως υποτίμησαν την Κύπρο κι έπρεπε να πληρώσουν αυτή την υποτίμηση. Το λιγότερο που μπορούσε να πάρει η Κύπρος έπρεπε να ισοφαρίσει, μην πω και να το νικήσει»!
Για το πως παρατάσσεται η Κύπρος κι αν μπορεί με αλλαγές στον σχηματισμό να πάει καλύτερα: «Δεν θα σχολιάσω πως παρατάσσεται, είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Είχε και τρεις πολύ σημαντικές απουσίες. Οι Πιέρος-Κάστανος και Τζιωνής. Πιστεύω ότι είναι ένα δυνατό σύνολο και η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη. Εγώ αυτό που κρατάω είναι το θέμα ψυχολογίας. Πλέον μπορούν να πιστέψουν οι παίκτες μας. Κάθε ματς αρχίζουμε λίγο αγχωμένα και φοβισμένα αλλά αυτό πρέπει να το αποφύγουμε».
Για το ότι ασκείται κριτική στη Σερβία: «Έχει τελευταία παιχνίδια που γίνεται κριτική και δεν πάει καλά η Σερβία. Με  τέτοια εμφάνιση στο β’ μέρος καλύτερα να μην πάνε στο Euro 2024. Καλύτερα να μην συμμετέχουν σε τέτοιο όμιλο με Δανία και Αγγλία. Αν παρουσιάσει την εικόνα του β’ ημιχρόνου τότε θα γυρίσουν πολύ νωρίς σπίτι. Υπήρχαν απουσίες αλλά οι μισοί παίκτες περπατούσαν στο β’ μέρος. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις παίκτες να μην προσπαθούν για την ομάδα τους».