Αποκλείστηκε από το κύπελλο κόντρα στον Απόλλωνα, την πείραξε, την απογοήτευσε, την ενόχλησε, ωστόσο, έχει απέναντί της μια τεράστια ευκαιρία για να…απαντήσει.
Η ΑΕΚ, στο ντέρμπι της «Αρένας» με αντίπαλο τον Άρη (4/3-18:00) έχει ένα μοναδικό κι αδιαπραγμάτευτο στόχο. Τη νίκη, την αντίδραση μετά τον αποκλεισμό, και την άνοδο στην 2η θέση. Εξάλλου, πρώτος απ’ όλους, έστειλε το σύνθημα ο Ραν Μπεν Σιμόν που τόνισε στις δηλώσεις του πως: «Δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε καλύτερο παιχνίδι για να επανέλθουμε», προετοιμάζοντας κατάλληλα τους παίκτες του και κάνοντας τους σαφές πως ότι έγινε στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» αποτελεί παρελθόν.
Ο Ισραηλινός κόουτς μετρά την επιστροφή στην 11άδα του Άνχελ Γκαρσία, ενώ στην αποστολή θα είναι και ο Ρομπέρζ. Εκτός θα είναι οι Σάντσες-Γκιούρτσο.
Στα του βασικού σχήματος, «παίζεται» το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Μιλίτσεβιτς μεταξύ των Τόμοβιτς-Ρομπέρζ, επειδή ο Γάλλος προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού και είναι καθαρά απόφαση του Ισραηλινού κόουτς αν θα του δώσει ή όχι φανέλα βασικού, κρίνοντας την ετοιμότητα του.
Επιπλέον, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γκάμα.
Κάπως έτσι μια πιθανή 11άδα αναμένεται να απαρτιστεί από τους: Πίριτς, Ντιούνκου, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ (Τόμοβιτς), Γκαρσία, Λέδες, Πονς (Γκάμα), Ντίμερς, Φαράζ, Τόνγκια, Σολ.

Θράσος Δημητρίου