Σπουδαίο τρίποντο για την Κάλιαρι, η οποία κέρδισε με 4-2 τη Σαλερνιτάνα και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σταθερά τελευταία και με μεγάλη διαφορά από τους υπολοίπους η Σαλερνιτάνα του Κώστα Μανωλά, ο οποίος πέρασε εφιαλτικό απόγευμα στη Σαρδηνία.

Στο 12ο λεπτό μετά από κάθετη του Τζάπα, ο Λαπαντούλα απέφυγε τον Οτσόα, γκρέμισε τον Μανωλά μα κοφτή ντρίμπλα και μπήκε στα δίχτυα με την μπάλα για το 1-0. Στο 31’ ο Σκούφετ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Τσαουνά και στο 37’ ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Γκαετάνο για οφσάιντ. Και στο 40ο λεπτό μετά από κόρνρ της Σαλερνιτάνα, ο Νάντες έφυγε στην κόντρα και άνοιξε αριστερά στον Γκαετάνο ο οποίος απέφυγε τον Μανωλά και πλάσαρε με το δεξί για το 2-0.

Στο 51ο λεπτό ο Οτζέλο έκλεψε στον κέντρο κι άνοιξε αριστερά στον Σομουρόντοβ ο οποίος με διπλή προσπάθεια έγραψε το 3-0 ενώ στο 56’ o Τζανόλι σέντραρε από δεξιά και ο Κάστανος με πλασέ από το πέναλτι μείωσε σε 3-1. Μάλιστα στο 58’ μετά από κόρνερ του Καντρέβα, ο Ματζιόρε με κεφαλιά έκανε το 3-2 αλλά στο 76’ ο Σομουρόντοβ έκλεψε από τον Φάτσιο, στη συνέχεια τον άδειασε και πλάσαρε για το 4-2. Στο 82’ ο Οτσόα είπε όχι σε σουτ του Άτσι.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σκούφετ, Οτζέλο (77’ Βιέτεσκα), Μίνα, Νοτσένα, Ντεϊόλα, Τζάπα, Νάντες (66’ Βιόλα), Γιάνκτο (66’ Άτσι), Μακουμπού, Γκαετάνο (46’ Σομουρόντοβ), Λαπαντούλα (65’ Οριζτιάνο).

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οτσόα, Φάτσιο, Μανωλάς (46’ Πιρόλα), Μπράνταριτς, Τζανόλι (74’ Σαμπιά), Κάστανος (87’ Μπάσιτς), Κουλιμπαλί (74’ Γκομίς), Καντρέβα, Ματζιόρε, Βάισμαν (65’ Σίμι), Τσαουνά.