Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας: «Δεν έχουν ιδιαίτερα κίνητρα αυτά τα παιχνίδια έστω και να προσπαθούμε καθημερινά να έχουμε τους παίκτες σε εγρήγορση. Προσπαθούν οι παίκτες να είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας, η σκέψη είναι καρφωμένη στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αυτοσκοπός είναι να μην έχουμε προβλήματα όπως χθες με τον Μαλεκκίδη».Για τον τραυματισμό του Μαλεκκίδη: «Αισθάνθηκε μια ενόχληση, φαίνεται ότι είναι μυϊκό, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να δούμε πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του. Υπάρχει αγωνία για την έκβαση των εξετάσεων, καθώς είναι ένας παίκτης που τα δίνει όλα στο γήπεδο και τα πάει περίφημα».

Για τους υπόλοιπους τραυματίες: «Ο Εκπολό έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο και γίνεται ανάλογη διαχείριση. Ο Μάρκες έχει το πρόβλημα στην ποδοκνημική, δώσαμε ένα χρονοδιάγραμμα τεσσάρων εβδομάδων. Ο Σέλβικ είχε τροφική δηλητηρίαση. Ο Χάμπος έχει το μυϊκό πρόβλημα αλλά θα είναι ετοιμοπόλεμος στα ημιτελικά».

Για τον Σαγκάλ: «Περιμένουμε πολύ περισσότερα, ήρθε σαν η μεγάλη μεταγραφή. Ο κόσμος άργησε να δει τα διαπιστευτήρια του λόγο των τραυματισμών του. Μπήκε σταδιακά, ανεβάζει ρυθμούς αλλά περιμένουμε πολλά από έναν παίκτη στον οποίο επενδύσαμε το περασμένο καλοκαίρι».

Αγωνίζεται ασταμάτητα ο Βαλμπουενά: «Μην τον ματιάζετε. Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα, τεράστιος και δεν χρήζει αναφοράς η κάθε καλή του παρουσία. Περιμένουμε να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές».

Θα είναι και του χρόνου στην ομάδα σας; «Οι ερωτήσεις θα απαντηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Ο Απόλλωνας θα διατηρήσει τους παίκτες που θέλει για να επενδύσει πάνω τους ενόψει και της νέας χρονιάς».