Βαθιά ανάσα πήρε η Κάλιαρι,  οποία πέρασε με 1-0 από την έδρα της Έμπολι. Πρώτη νίκη μετά από τις 14 Ιανουαρίου για την ομάδα της Σαρδηνίας και πρώτο διπλό μετά από τον περσινό Φεβρουάριο!  Έμπλεξε ξανά η Έμπολι καθώς απέχει μόλις δύο πόντους από την Κάλιαρι πλέον.

Στο 17ο λεπτό το σουτ του Καμπιάγκι τράνταξε το δοκάρι της Κάλιαρι ενώ στο 44’ ο Καπρίλε έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά χαράκι του Λαπαντούλα.

Στο 62ο λεπτό ο Σκούφετ πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Βαλούκιεβιτς και στην επαναφορά ο Κακάτσε σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Και μάλιστα στο 69’ μετά από σουτ του Νάντες ο Καπρίλε είπε όχι και στην επαναφορά ο Γιάνκτο έκανε το 0-1 με σουτ. Στο 90+6’ ο Σκούφετ έσωσε μετά από πλασέ του Πετσέλα.

ΕΜΠΟΛΙ: Καπρίλε, Λουπέρτο, Ισμαΐλι, Κακάτσε (72’ Πετσέλα), Βαλούκιεβιτς (82’ Τσέρι), Μαρίν, Κοβαλένκο (72’ Γκιασί), Μαλέχ Ντέστρο (58’ Νιάνγκ), Καντσελιέρι (72’ Φατσίνι), Καμπιάγκι

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σκούφετ, Οτζέλο (78’ Άτσι), Ντοσένα, Ντεϊόλα, Μίνα, Νάντες, Γιάνκτο (77’ Βιέτεσκα), Μακουμπού, Γκαετάνο (87’ Σομουρόντοβ), Λαπαντούλα (87’ Moυταντβά), Λουβούμπο (32’ Τζάπα)