Σούπερ ντέρμπι κορυφής…περιλαμβάνει η 5η αγωνιστική ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα» και η ιστοσελίδα μας, επικοινώνησε με τον Χρίστο Χαραλάμπους για την ανάλυση της σούπερ ματσάρας!
Οι τοποθετήσεις του:
Aρχικό σχόλιο: «Είναι ένα ντέρμπι σε μία κρίσιμη καμπή. Όπως όλα τα ματς τέτοιου είδους είναι στο 50-50%. Το ΑΠΟΕΛ είναι σταθερό σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη, η ΑΕΚ έχει το μομέντουμ και άρχισε την αντεπίθεσή της με τον Ραν Μπεν Σιμόν. Είναι ένα ντέρμπι που θα κριθεί στο πάθος και η ομάδα που θα νικήσει θα έχει προβάδισμα για τον τίτλο».
Πώς περιμένει το ματς: «Συνήθως τέτοια παιχνίδια είναι κλειστά. Περιμένω πως οι δύο ομάδες θα προσέξουν ιδιαίτερα την άμυνά τους και δεν θα δούμε μεγάλο σκορ».
Τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της κάθε ομάδας: «Είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες και δεν βρίσκονται τυχαία εκεί που είναι. Δεν έχουν ούτε αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι για να πεις ότι κάποια εκ των δύο θα έχει προβάδισμα. Η ομάδα που θα είναι πιο συγκεντρωμένη πιστεύω θα πάρει και τη νίκη».
Οι παίκτες κλειδιά-βαρόμετρα: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Έχουν και οι δύο σημαντικές μονάδες και αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».
Που θα κριθεί η αναμέτρηση; «Νομίζω πως θα κριθεί στην αυτοσυγκέντρωση, το πάθος και στα ποια ομάδα θα πάρει τις περισσότερες μονομαχίες. Επίσης στο ποια θα είναι η πιο καθοριστική στις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν».

Θράσος Δημητρίου