Η ΑΕΛ έκανε το καθήκον της και κόλλησε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα. Μια νίκη που την ανεβάζει στους 26 βαθμούς και ξεμπλέκει οριστικά από περιπέτειες.
Η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη σήμερα δεν έπιασε την ίδια καλή απόδοση όπως το προηγούμενο παιχνίδι αλλά ήρθε το ζητούμενο που ήταν η νίκη και ηρέμησε.
Κορυφαίος, ο Ανδρέας Μακρής ο οποίος είχε δύο ασίστ και συμμετοχή στο πρώτο γκολ του σε ένα γήπεδο που γενικά του βγαίνει όταν αγωνίζεται.
Οι γαλαζοκίτρινοι τώρα θα περιμένουν με μεγάλη αγωνία την απόφαση του αθλητικού δικαστή την Πέμπτη για να μάθουν αν θα αγωνιστεί η ομάδα στο κύπελλο.
Όσον αφορά τον Μόρσαϊ, πήγε στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά, ωστόσο, οι εξετάσεις ήταν «καθαρές» και γύρισε στο γήπεδο.

Υ.Γ. 1 Με το που σφύριξε ο διαιτητής την λήξη ο Ανδρέας Μακρής έτρεξε να δει τι έπαθε ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής Κύπρος Χριστόφορου δείχνοντας και τι χαρακτήρας είναι.

Υ.Γ. 2 Το σπριντ του Αλέξη Γαρπόζη στο τρίτο γκολ της ΑΕΛ είναι όλα τα λεφτά και ήταν ενδεικτικό το πως έζησε το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας.

Αριστείδου Μιχαήλ