Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τους παίκτες του ρόστερ της Παρτίζαν: «Έχουμε 15 παίκτες. Δεν θα πάρουμε κάποιον άλλο. Πέρσι ήμασταν τυχεροί, είχαμε 13 παίκτες στην ομάδα και δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρούς τραυματισμούς στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Φέτος έχουμε 15 και να είμαστε υγιείς θα είμαστε καλυμμένοι σε κάθε θέση».

Για την προσθήκη δυο ομάδων στο ΝΒΑ και στην Euroleague:«Αν το NBA επεκταθεί και προσθέσει δύο ακόμα ομάδες, αυτές θα πάρουν ένα μπάτζετ ύψους 250.000.000 δολαρίων για να χτίσουν τα ρόστερ τους. Αυτό θα είναι πρόβλημα για την Ευρώπη. Οι τιμές των παικτών θα ανέβουν. Τα two-way συμβόλαια μας σκοτώνουν, γιατί το 90% των παικτών δεν έρχεται στην Ευρώπη. Παράλληλα, έχουν πρόβλημα και το NCAA, γιατί εκεί οι αθλητές μπορούν να υπογράψουν μία χορηγική συμφωνία και να βγάζουν 400 – 500 χιλιάδες δολάρια το χρόνο στα 18 και στα 19 τους. Έχουμε πολλά προβλήματα και ακόμα κι αν αυξηθούν οι ομάδες στην EuroLeague, τα πράγματα δεν θα γίνουν καλύτεραΣε αυτή την αγορά όλοι στοχεύουμε στους ίδιους παίκτες. Οι πόιντ γκαρντ και τα πεντάρια είναι οι πιο ακριβοί παίκτες. Κάποιες φορές ξέρεις ότι θα πληρώσεις ένα ποσό που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του παίκτη. Νομίζετε ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα όταν μπει το Ντουμπάι, το Παρίσι, το Λονδίνο; Θα είναι ακόμα χειρότερα».

Για την G-League«Μισώ να βλέπω την G-League. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι παίκτες θέλουν να πάνε εκεί. Νομίζουν ότι πλησιάζουν στο NBA, αλλά όλες οι ομάδες του NBA έχουν scouts στο Βελιγράδι. Οι General Managers από το NBA έρχονται εδώ και θεωρούν ότι είναι καλύτερο να παίζεις στην Ευρώπη ή την EuroLeague, παρά να υπογράψεις ένα two-way συμβόλαιο και να παίζεις για το τίποτα στο NBA. Πέρσι επικοινώνησα με παίκτες από τρεις ή τέσσερις ομάδες στην G-League και ήταν καταστροφή. Δεν έχουν ιδέα από τον Ευρώπη. Ακόμα και οι ατζέντες του φοβούνται να τους προτείνουν σε ομάδες τον Ιούνιο για να μη χάσουν τις δουλειές τους. Για αυτό οι παίκτες περιμένουν να τελειώσει η προετοιμασία και τα κοψίματα και μετά ίσως αποφασίζουν να έρθουν στην Ευρώπη. Και δεν μιλάμε για παίκτες που είναι 23 χρονών, αλλά για παίκτες 25-26 ετών που δεν έχουν παίξει στο NBA για 5-6 χρόνια. Και αισθάνονται παίκτες του NBA. Αυτά τα two-way συμβόλαια δεν τους βοήθησαν να γίνουν καλύτεροι».

Για την μεταγραφή του Ντοζίερ και Καμίνσκι από το ΝΒΑ«Είναι εύκολο να εξηγήσω πως πήραμε τον Πι Τζέι Ντόζιερ και τον Φρανκ Καμίνσκι. Ο Ντόζιερ έπαιζε στο Ντένβερ και πήραμε εξαιρετικές πληροφορίες για εκείνον. Του δίνουμε τα λεφτά που έπαιρνε πέρσι ο Έξουμ κι εκείνος βγάζει τα εξαπλάσια στο NBA, σε σχέση με αυτά που έπαιρνε σε εμάς»

Για τον Λεσόρ: «Όταν φέραμε τον Ματίας Λεσόρ, όλοι ρωτούσαν γιατί το κάναμε. Έλεγαν ότι είναι προβληματικός. Εμείς δεν είχαμε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα μαζί του. Έχει μία εξαιρετική καριέρα. Έγινε ο καλύτερος σέντερ στην Ευρώπη και τριπλασίασε τις απολαβές του. Φυσιολογικό. Ο μόνος τρόπος για εμάς ήταν να πάρουμε ρίσκα»

Για τον Έξουμ:«Ο Ντάντε είναι το τέλειο παράδειγμα κάποιου που μπορεί να περάσει μία ή δύο σεζόν στην Ευρώπη και να γυρίσει στο NBA. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον. Είναι σημαντικό για μας να έχουμε καλή σχέση με τις ομάδες του NBA. Μας βοήθησαν πολύ πέρσι όταν επέστρεψε εκεί ο Έξουμ, για αυτό υπογράψαμε τον Ντόζιερ και τον Καμίνσκι, γιατί μέσα από την Παρτίζαν βλέπουν τη δυνατότητα να γυρίσουν στο NBA».

Για το παράδειγμα του ΝΒΑ:«Οτιδήποτε μπορούμε να κάνουμε για να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του NBA είναι καλό, αλλά γιατί δεν θέτουν ένα κανόνα να πληρώνουν 5.000.000 δολάρια buy-out; Αυτό θα βοηθούσε. Το να αυξηθεί το buy-out στα 5 εκατομμύρια δολάρια για μια ομάδα που έχει μπάτζετ 200 εκατομμύρια δεν είναι τίποτα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να επιλύσουν η EuroLeague και η FIBA. Τώρα οι ομάδες του NBA πληρώνουν 825.000 δολάρια για buy-out (σσ. και οι παίκτες που μετακομίζουν από την Ευρώπη στις ΗΠΑ καλύπτουν από την τσέπη τους το υπόλοιπο ποσό). Αυτά είναι ψίχουλα και για αυτούς και για μας»