Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτήν την εβδομάδα (26/02 – 04/03) πέντε αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν έξι αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα για τον θεσμό του κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Την Τετάρτη (19:00) θα υποδεχθεί την ΑΕΖ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου και την ερχόμενη Δευτέρα (20:30) την Ανόρθωση για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παφιακό και με νίκη θα στεφθεί πρωταθλήτρια. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 20:00 στην αίθουσα «Αφροδίτη».

Η ομάδα φούτσαλ υποδέχεται τον Αράρατ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί απόψε στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:30.

Η ομάδα πετόσφαιρας Γυναικών θα υποδεχθεί τον Κούρρη Ερήμης για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο Γυμνάσιο Αγίου Χρυσοστόμου και θα αρχίσει στις 20:00.

Η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών υποδέχεται τη Λακατάμεια FC για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Κοινοτικό Στάδιο Πέρα Χωρίου Νήσου και θα αρχίσει στις 11:00.