Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία νίκη επί της Πάφος FC και ανέβηκε βαθμολογικά μετά και τις απώλειες του ΑΠΟΕΛ και του Άρη. Πλησίασε στο -5 την κορυφή και στο -1 την 2η θέση.
Ο Ραν Μπεν Σιμόν το ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του ότι δεν βλέπει την βαθμολογία αλλά τον επόμενο αντίπαλο που είναι ο Απόλλωνας την Πέμπτη για το Κύπελλο. Κρατάει χαμηλούς τόνους ο Ισραηλινός τεχνικός χωρίς να θέλει να βάλει οποιαδήποτε πίεση στους ποδοσφαιριστές και γενικότερα στην ομάδα του παρά την βαθμολογική και αγωνιστική άνοδο που παρουσιάζουν.
Από την άλλη πλευρά όμως, οι φίλοι της ΑΕΚ δεν μπορούν παρά να… ονειρεύονται την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πολλούς λόγους. Αρχικά, η ομάδα τους δείχνει από τη μέρα που ανέλαβε ο Μπεν Σιμόν ότι έχει το μέταλλο του νικητή. Οι εμφανίσεις στο γήπεδο είναι ενθαρρυντικές και σταθερές χωρίς σκαμπανεβάσματα κάτι το οποίο επιβάλλεται στον πρωταθλητισμό. Τέλος, απέναντι στην Πάφο σήμερα παρά τις πολλές αλλαγές-απουσίες στην εντεκάδα με ποιοτικούς παίκτες (βλέπε Τόνγκια, Σολ, Σάντσες, Γκιούρτσο) απέδειξε ξανά για ακόμα μία φορά ότι διαθέτει πλούσιο ρόστερ και άπαντες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Σόλωνας Κύπρου